Leveren je advertenties niet voldoende op?

Dan maak je waarschijnlijk één van de 7 meest voorkomende fouten.

Tijdens deze Masterclass duik ik samen met jou in het advertentiebeheer om je te leren hoe jij je advertenties meteen kunt verbeteren, zodat ze geld opleveren in plaats van geld kosten.

Meld je aan:

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Voor beginnend adverteerders

Wanneer je start met adverteren komt er een muur van informatie in de vorm van blogs, whitepapers en meer op je af. Veel van deze informatie is verouderd (dat is het na 3 weken al), onjuist of onduidelijk. Waardoor jij jouw advertenties gerust zelfstandig live krijgt op Facebook en Instagram - maar de resultaten te wensen overlaten. 

Tijd om daar verandering in te brengen. Met de Xvertising Academy ben ik op een missie om ondernemers en marketeers die zelfstandig willen adverteren de tools te geven dit ook goed te kunnen. 
Dat gaat verder dan een basis tutorial. In dit webinar ga ik - live - direct met je to the point en bespreek de meest gemaakte fouten door (beginnend) adverteerders en hoe je deze kunt voorkomen. Sterker nog; hoe je het zo kunt inzetten dat je advertenties boven verwachting gaan presteren. 

Dus ben jij een ondernemer die zelfstandig wilt adverteren op sociale media? Schrijf je in voor de live sessie en zie hoe je direct 10x meer uit je advertenties kunt halen!
Presentatie door
Iris Pijnenburg

Met 9+ jaar ervaring in online advertising en de inzet van duizenden succesvolle campagnes, weet ik precies wat wel en wat niet werkt als het aankomt op online advertising. 

Naast mijn advertising bureau, start ik nu de route op om (weer) training te gaan geven, maar dan op een manier die nog nooit eerder is gedaan. 
Een cursus, gastcollege of training brengt vooral een aangewakkerd enthousiasme, maar geen direct succesvolle campagnes. Daar breng ik graag verandering in met de splinternieuwe Xvertising Academy.